مدارک مورد نیاز برای پیکاپ ویزای توریستی آمریکا :

  • ویزا های توریستی: اصل پاسپورت+ برگه زرد+ CONFIRMATION DS 160
  • ویزاهای دانشجویی : اصل پاسپورت+ برگه زرد+ کپی I20+ CONFIRMATION PAGE DS 160
  • ویزاهای کاری: اصل پاسپورت+ کپی دعوتنامه شغلی
  • ویزاهای سال 2012 به قبل: اصل پاسپورت+ اصل برگه زرد یا صورتی FILE NOMBER

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایالات متحده امریکا:

  • برگه تعیین وقت ملاقات Appointment Confirmation
  • تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و پاسپورت های قبلی
  • دو قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید (طبق قانون کلی امریکا می باید خط رویش مو و گوشها در عکس پیدا باشد، اما دراین امر برای زنان مسلمان محجبه استثنا وجود دارد.)
  • مدارک شخصی متقاضی شامل اصل و ترجمه شناسنامه، کارت ملی مدارک مالی شامل پرینت شش ماهه حساب و نامه تمکن به لاتین ممهور به مهر امور بین الملل بانک مربوطه Bank Statement
  • مدارک شغلی شامل ترجمه گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، روزنامه رسمی شرکت، آگهی تغییرات و تصمیمات، فیش حقوقی و سوابق بیمه، پروانه مطب یا بهره وری، جوازکسب، نامه اتحادیه اصناف و ...
  • اصل دعوتنامه یا رزرواسیون هتل
  • اصل و ترجمه سند ملکی
  • اصل و ترجمه سند ازدواج یا طلاق نامه
  • کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات (مخصوص دانشجویان)

توجه داشته باشید که تنها 4 مورد اول جزو مدارک الزامی جهت اخذ ویزای امریکا محسوب می شود و مابقی مدارک تنها به تسهیل و تسریع شدن پروسه ویزا کمک می کنند و اختیاری هستند. درصورتیکه ترجمه مدارک تنها مهر دارالترجمه را دارا باشد ازسوی سفارت قابل پذیرش است اما برای اعتبار بیشتر مدارک، بهتر است به تاییدیه وزارت امور خارجه نیز برسند. متقاضیان انواع مختلف ویزا باید فرمها و مدارک مرتبط با نوع ویزای درخواستی خود را علاوه بر مدراک فوق ارائه دهند؛ به طورمثال متقاضیان دریافت ویزای دانشجویی می باید مدارک تحصیلی، اصل فرم I-20  و برگه تاییدیه پرداخت سویس SEVIS FEE Confirmation Page را نیز همراه داشته باشند.

سایت تخصصی وقت سفارت آمریکا، کانادا، انگلیس

نمایش آنلاین وقت سفارت آمریکا

پیکاپ ویزا